S-au deschis inscrierile la Masteratul EU Communication and Governance

In perioada 8-13 Septembrie vor avea loc inscrierile la masteratul EU Communication and Governance urmand ca sustinerea eseurilor sa se faca in perioada 17-19 septembrie.

Pentru aceasta sesiune numarul de locuri dosponibil este de 50, dintre care 35 de locuri sunt finantate integral de la bugerul de stat si 15 locuri cu taxa.

Mai multe detalii legate de aceasta sesiune de admitere gasiti aici.

Fii student la Masteratul de EU Communication & Governance și ai ocazia să vezi cum funcționează Uniunea Europeană „la ea acasă”!
20 de studenți ai Masteratului de EU Communication & Governance pot beneficia, în semestrul al II-lea al anului universitar 2014-2015, de un stagiu de o săptămână la Institute for European Studies (Vrije Universiteit Brussels) din Bruxelles. Stagiul include atât cursuri despre instituțiile Uniunii, politicile europene sau procesele de decizie din cadrul UE, cât și vizite de lucru la Comisia Europeană, Parlamentul European sau Consiliul European. Stagiul este finanțat integral prin proiectul POSDRU „Euroantreprenoriat – calificări universitare pentru europenizarea societății românești”, implementat de Facultatea de Comunicare și Relații Publice.
Programul de masterat, disponibil numai în limba engleză, contribuie la europenizarea sferei publice românești prin crearea a două seturi de competențe corelate. Primul set constă într-o bună cunoaștere și înțelegere a modului în care funcționează UE, inclusiv mecanismele decizionale, aspectele socio-economice și cadrul inter-instituțional, cu un accent deosebit pus pe procesele de construire a politicilor europene printr-un dialog constructiv cu deținătorii de interese cheie. Cel de-al doilea set de competențe vizează comunicarea înUE, înțeleasă ca politică menită să medieze relația dintre sfera publică europeană și sfera publică națională.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>