23 iulie eveniment „Open Gates for EU COMM AND GOVERNANCE”

  Studenții și o parte din profesorii de la masteratul de EU COMMUNICATION AND GOVERNANCE/COMUNICARE ȘI GUVERNANȚĂ EUROPEANĂ au plăcerea de a vă invita pe 23 iulie la evenimentul “Open Gates for EU COMM AND GOVERNANCE”. Sunteți așteptați pentru a afla detalii despre acest masterat, singurul de gen din România, și pentru a-i cunoaște pe actualii studenți. Sperăm că veți profita de ocazia de vă familiariza cu masteratul nostru și de a afla opinii “la rece” de la masteranzi și profesori. Evenimentul va avea loc la sediul SNSPA, strada Povernei, nr. 6, sala 111.

Program

12:00 – 12:15: Cuvânt de deschidere din partea doamnei profesor universitar doctor Alina Bârgăoanu, Rector SNSPA și inițiatoarea masteratului de Comunicare și Guvernanță Europeană
12:15 – 12:30: Sesiune de prezentare a Masteratului de Comunicare și Guvernanță Europeană (Sala 111)
WORKSHOPURI DEMO – “mostre” din cursurile Masteratului de Comunicare și Guvernanță Europeană susținute de profesorii masteratului – pentru candidați, masteranzi, absolvenți și oricine este interesat sa se formeze în domeniul afacerilor europene.
12:30 – 13:30: How to design an EU communication campaign – lect. univ. dr. Loredana Radu (Sala 111)
13:30 – 15:00: Communicating Europe in times of elections – lect. dr. Elena Negrea-Busuioc și asist. univ. dr. Denisa-Adriana Oprea (Sala 111)
15:00 – 16:00: Sesiune de networking (Hol Rectorat)
  Pentru sesiunea de workshop-uri este necesară preînscrierea dvs. la următoarea adresa de e-mail: [email protected]. Vă rugăm să includeți următoarele informații în e-mailul dvs: nume și prenume, facultatea pe care ați absolvit-o. Înscrierile se pot face până pe data de 22 iulie 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>