Pre admission

Preînscriere asistată la masteratul de EU Communication and Governance
Joining our European club? Then, we are here to support you!

Candidații care doresc să se înscrie la acest program de masterat pot beneficia de asistență specializată pentru pregătirea dosarelor de admitere. Această oportunitate a luat naștere ca urmare a preocupării noastre constante de a familiariza candidații cu așteptările și cerințele specifice învățământului masteral. Preînscrierea nu condiționează înscrierea la examenul de admitere.

Cum vă puteţi preînscrie la acest masterat?
Prin completarea formularului de preînscriere, disponibil pe home page-ul www.comunicare.ro în perioada 15 martie – 1 septembrie 2014.

Cum puteţi beneficia de asistență de specialitate pentru pregătirea prezentărilor?
Odată preînscrişi, veți primi un email de confirmare, cu detalierea pașilor care vor trebui parcurși pentru a intra în legătura cu tutorii dvs., în funcție de programul de studiu selectat.

NOU! În perioada 1-5 septembrie vor fi organizate sesiuni tutoriale pentru pregătirea dosarului de admitere, conform unei programări anunțate pe site.

Atenţie! Asistența este acordată la cererea candidaților. Prin urmare, este necesar ca dvs. să inițiați dialogul cu tutorii pe marginea temelor alese. Asistența poate consta inclusiv în indicarea și/sau furnizarea unor surse bibliografice suplimentare, în funcție de tema asupra căreia v-ați oprit.

Candidații preînscriși vor avea avea următoarele oportunități:

  • invitații la evenimente tematice organizate de Facultatea de Comunicare și Relații Publice (workshopuri, conferințe, mese rotunde, dezbateri) . Participarea la astfel de evenimente poate contribui la aprofundarea tematicii de interes și la familiarizarea cu mediul de învățare propriu facultății
  • consiliere cu privire la oportunitățile de carieră asociate masteratului de European Communication and Governance
  • posibilitatea de a intra în contact cu actuali masteranzi ai programului, pentru a se edifica asupra procesului de studiu și a oportunităților de carieră
  • accesul la newsletter-ul SNSPA, care conține informații cu privire la proiectele și inițiativele universității

 

Clarificări importante.

Preînscrierea reprezintă o modalitate de a veni în sprijinul candidaților care doresc să se pregătească în mod temeinic pentru admiterea la acest masterat.
Preînscrierea este opțională și NU influențează în nici un fel șansele candidaților de a fi admiși sau respinși la acest program.
Preînscrierea NU echivalează cu un proces de admitere, candidații preînscriși respectând instrucțiunile și calendarul de admitere, conform broșurii de admitere și paginii www.comunicare.ro.
Preînscrierea NU condiționează înscrierea la examenul de admitere.