Conferinţa internaţională “Communication and entreprenorship in the European context”

Este un fapt bine cunoscut că nu numai antreprenoriatul, dar și comunicarea sunt cruciale pentru dezvoltarea în afaceri și crestere economică.

În perioada 8-9 iunie va avea loc Conferința Internațională “Communication and entreprenorship in the European context”. Conferința se va concentra pe nevoia de dezvoltare a spiritului antreprenorial european, pe elementele care definesc rolul comunicării în corelație cu euroantreprenoriatul.

Organizatorii propun reflecția asupra unor întrebări (Cum influențează comunicarea performanțele economice ale Uniunii Europene? Are UE o politică antreprenorială puternică? Este politica de comunicare a UE conectată la antreprenoriatul European?) din dorința de a stimula dezbaterea pe tema euroantreprenoriatului și a altor teme conexe.

Data limită pentru depunerea abstractelor este 10 Aprilie. Mai multe detalii, despre modalitatea de selecție a abstractelore și termenele limită, găsiți aici.

Conferința este parte a proiectului „Euroantreprenoriat – calificări universitare pentru europenizarea societății românești” (POSDRU/156/1.2/G/140578), un proiect implementat de Facultatea de Comunicare și Relații Publice (Școala Națională de Studii Politice și Administrative, București – SNSPA Bucuresti) în parteneriat cu Institutul de Studii Euripene din cadrul Vrije Universitiet Brussels (VUB). Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară nr. 1 – „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”, Domeniul major de intervenţie 1.2 – „Calitate în învăţământul superior”.

Proiectul urmărește, printre altele, să extindă oportunitățile de învățare ale studenților prin introducerea euroantreprenoriatului ca domeniu de studiu transversal. Prin proiect, vor fi create și consolidate un centru și o rețea interdisciplinară și transnațională de practică și cercetare pe teme europene, relevante pentru cele trei programe masterale vizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>