Înscrieri la Masteratul Managementul Proietelor

22

ÎNSCRIERILE CONTINUĂ!

Dosarul de admitere se depune în perioada 23-26 septembrie, Interviul de admitere va avea loc pe 28 septembrie. Mai multe detalii aici: http://goo.gl/1PyFPM

Singurul Master în Management de Proiect acreditat PMI GAC din Europa de Est oferit de Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, SNSPA.

Ce înseamnă asta pentru tine? 6+1 beneficii imediate!

  1. Calitatea programului de studiu. GAC (Global Accreditation Center for Project Management) acreditează acele programe de studiu care garantează respectarea standardelor de calitate care să asigure succesul profesional al studenţilor specializaţi în management de proiect.
  2. Teorie derivată din practică. Cursuri aplicate, sustinute de practicieni cu mulţi ani de experienţă profesională directă.
  3. Standarde internaţionale. Cursurile urmează standardul internaţional PMBOK, cel mai folosit de către comunitatea de profesionişti în management de proiect.
  4. Training gratuit pentru studenţi! Masteratul oferă, adiacent programei de studiu, curs de pregătire pentru examenul de certificare PMP/CAPM. Valoarea de piaţă a unui astfel de training este de 700 euro.
  5. Beneficii financiare. Reducere consistentă a taxei de membru PMI, ceea ce asigură accesul la resurse şi obţinerea unui discount considerabil la taxele de certificare PMP.
  6. Înveţi cele mai noi tehnici de project management. Începând cu promoţia 2015, oferim un curs de metodologii alternative de MP (Agile şi Scrum).

Şi să nu uităm!

  1. Pregătire profesională continuă. Urmarea cursurilor aduce PDU-uri (personal development units), necesare pentru menţinerea certificării.

 

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, SNSPA
Contact:
Tel. 0753 084 055,
email:[email protected]; [email protected]
Sediul nou al SNSPA: Bd. Expoziției, Nr. 30A, Sector 1, București.