Desfășurare serie de cursuri la Bruxelles în cadrul proiectului POSDRU/156/1.2/G/140578, EUROANTREPRENORIAT – Calificări universitare pentru europenizarea societății românești, noiembrie 2014

Seria de cursuri desfășurată în perioada 20-24 octombrie la Bruxelles a fost continuată în luna următoare, în perioada 3-7 noiembrie cu o nouă deplasare în capitala Belgiei. Evenimentul a făcut parte din activitățile proiectului POSDRU/156/1.2/G/140578, EUROANTREPRENORIAT – Calificări universitare pentru europenizarea societății românești.

Și la acestă serie de cursuri au participat cadre didactice ale Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, se încadrează într-una dintre următoarele categorii de grup țintă: Membri ai comisiilor sau structurilor de conducere din universitate sau facultăți, personal implicat în dezvoltarea și managementul calificărilor la nivel de uiversitate/facultate sau personal implicat în dezvoltarea programelor de studii universitare.

Evenimentul, desfășurat la Bruxelles, la Vrije Universiteit Brussel, în cadrul Institutului pentru Studii Europene, a avut ca scop dezvoltarea și furnizarea programelor de formare și perfecționare (inclusiv vizite tematice la instituțiile abilitate) în comunicare, leadership și antreprenoriat european. Vrije Universiteit Brusseel este partener al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative în implementarea proiectului POSDRU/156/1.2/G/140578, EUROANTREPRENORIAT – Calificări universitare pentru europenizarea societății românești.

 

nov1

nov2

nov3

nov4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>