Impresii de la conferința finală a proiectului EUROANTREPRENORIAT

Marţi, 20 octombrie 2015, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative a organizat conferinţa finală din cadrul proiectului „EUROANTREPRENORIAT – calificări universitare pentru europenizarea societăţii româneşti”, proiectul co-finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 şi implementat în parteneriat cu Institute for European Studies, Vrije Universitet Brexelles (Belgia).
La conferință au luat parte membrii echipei de proiect, din partea celor două instituții partenere, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, București, România și Institute for European Studies, Vrije Universitet Brexelles (Belgia), beneficiari ai proiectului, profesori și studenți ai facultății, etc.
În cadrul conferinței s-au prezentat atât rezultatele proiectului cât și planurile de sustenabilitate ale celor doi parteneri.
Atmosfera a fost una relaxată, în care s-auanalizat efectele benefice ale acestui proiect. Mai mult, studenții care nu au fost beneficiari în cadrul acestui proiect s-au arătat interesați de o posibilă continuitate a programului de internship dezvoltat în cadrul proiectului.
Membrii echipei de proiect au profitat de această oportunitate, de a avea la un loc un număr mare de studenți, pentru a organiza un joc de tip ice breaker și de a sonda impresiile, atât a beneficiarilor programului de internship din proiect cât și a celor care nu au beneficiat de acesta, despre însemnătatea unui asemenea demers. Răspunsurile studenților au fost dintre cele mai diverse și au dovedit încă odată forța inițiatică a unui program de internship.

Vezi galerie foto.

Impresii de la conferința finală a proiectului EUROANTREPRENORIAT

Impresii de la conferința finală a proiectului EUROANTREPRENORIAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>