Dezbatere ”Care este semnificația alegerilor din Grecia?”

Center for EU Communication Studies (Școala Națională de Studii Politice și Administrative) și Centrul Infoeuropa (Ministerul Afacerilor Externe) organizează dezbaterea ”Care este semnificația alegerilor din Grecia?” pe data de 25 februarie a.c., în intervalul orar 18:00 – 19:30, în sala de conferințe a Centrului Infoeuropa (Calea Victoriei, nr. 88).
Alegerile parlamentare din Republica Elenă dețin o miză importantă atât pentru dinamica internă a Uniunii Europene, cât și pentru poziționarea UE pe scena globală. Deznodământul alegerilor din 25 ianuarie 2015 marchează ascensiunea extremei stângi în Peninsulă, constituind un subiect important pentru evaluarea impactului crizei economice asupra leadership-ului european.
Invitatul special al dezbaterii este domnul Secretar de Stat George Ciamba, care va împărtăși din experiența domniei sale ca ambasador în Republica Elenă. Alți speakeri confirmați: prof. dr. Alina Bârgăoanu – Prorector SNSPA și Jean Monnet Chair în domeniul comunicării europene și prof. dr. Paul Dobrescu – expert în globalizare și integrare europeană. Auditoriul va fi format din studenți, masteranzi și doctoranzi cu interese de cercetare în zona afacerilor europene.
Dezbaterea este organizată sub egida Center for EU Communication Studies (SNSPA) – primul centru de cercetare din România cu misiunea de a contribui la profesionalizarea comunicării publice în context european.

Contact: Liliana Lupescu – doctorand, Center for EU Communication Studies, email: [email protected]

Locurile sunt limitate. Confirmările de participare pot fi transmise pe email [email protected] până la data de 20 februarie a.c. Înscrierile se vor face în ordinea primirii confirmărilor de participare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>